Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

05.01.2021

Borat 2-revelatie Maria Bakalova blikt terug op Rudy Giuliani- en babysitterscène

door Vertigo

Borat Subsequent Moviefilm-revelatie Maria Bakalova is dieper ingegaan op de climax van de film, wanneer haar personage Tutar, de dochter van Borat, Donald Trumps advocaat Rudy Giuliani interviewt.

“Ik wist wie hij was en was bang,” zegt Bakalova. “Ik ben geen Amerikaan en ken niets van Amerikaanse politiek, maar ik wist dat het als acteur mijn plicht was om door te zetten, omdat de film anders zou mislukt zijn.”

Bakalova was echter deels gerustgesteld omdat haar tegenspeler Sacha Baron Cohen zich in de hotelkamer waar het interview plaatsvond had verstopt.

“Ik wist dat ik kon ontsnappen als er iets gebeurde,” zegt de actrice. “Toch sloeg mijn hart sneller omdat het een heel intense situatie was.”

Verder heeft Bakalova teruggeblikt op haar scènes met Jeanise Jones. Zij duikt op als Tutars babysitter en geeft haar feministisch advies, maar wist niet dat ze in een film meespeelde.

“Jeanise is een echte engel,” zegt Bakalova. “Ik zal haar waarschijnlijk altijd als mijn doopmeter beschouwen. Ze is een echte held en life coach. Ze wilde gewoon een jong meisje helpen om een sterke vrouw te worden.”

“We hadden vanaf onze eerste ontmoeting een echte menselijke band,” vervolgt ze. “Ik heb haar gebeld op Thanksgiving. Het was mijn eerste Amerikaanse Thanksgiving en meteen ook mijn beste. Ik was zo blij om met haar te praten dat ik begon te huilen.”

“Tijdens de opnames kreeg ik het heel moeilijk, omdat ik haar wilde zeggen dat ze zich geen zorgen over me moest maken. Ze is een heel goed voorbeeld van hoe belangrijk het is om goedaardig te zijn en te zorgen voor anderen.”

Bron: /Film