Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

11.11.2022

Black Panther: Wakanda Forever-regisseur Ryan Coogler openhartig over toekomstige projecten

door Vertigo

Nu Black Panther: Wakanda Forever in de bioscopen te zien is, wordt iedereen natuurlijk nieuwsgierig naar de toekomstige projecten van Marvel Studios en regisseur Ryan Coogler.

Coogler vertelde Coogler echter dat hij niet zeker is of zijn volgende film een derde Black Panther zal worden of iets anders. “Ik probeer momenteel Wakanda Forever mijn volledige aandacht te geven. Daarna zal ik wel uitzoeken wat er mij te komen staat, maar ik denk dat het eerder wat rust en tijd met mijn familie zal zijn”, klonk het.

Wat wel zeker is: het wordt niet de nieuwe Avengers: Secret Wars ondanks de geruchten dat de regisseur deze film voor zich zou nemen. Zowel Coogler als Kevin Feige, hoofd van Marvel Studios, ontkennen dat er ooit sprake was van deze samenwerking.

“Natuurlijk zou ik willen dat Ryan eender welke film op eender welk moment zou regisseren omdat hij zo’n groot talent is en een plezier om mee samen te werken. Maar nee, in alle eerlijkheid, er zijn met hem geen gesprekken geweest over Secret Wars“, vertelde Feige. Daarnaast is Feige wel heel uitgesproken over zijn wens dat Coogler betrokken zal zijn bij de volgende Black Panther.

Bron: Variety