Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

29.05.2019

Begint Rocketman-duo binnenkort aan Kingsman-threequel?

door Vertigo

Rocketman-producent Matthew Vaugn en -hoofdrolspeler Taron Egerton werkten eerder samen aan Kingsman: The Secret Service en Kingsman: The Golden Circle. Vaughn is momenteel als regisseur in de weer met de prequel Kingsman: The Great Game, maar wil daarna terugkeren op Egertons Eggsy en Colin Firths Harry Hart.

“Het laatste hoofdstuk van hun verhaal moet nog verteld worden,” zei Vaughn, “en ik hoop er later dit jaar of begin volgend jaar mee van start te gaan. Taron kijkt er naar uit om terug in de huid van Eggsy te kruipen, omdat het emotioneel een stuk minder zwaar is dan Rocketman.”

De Kingsman-franchise is na de overname van 20th Century Fox in handen van Disney en de vraag is of de studio er een toekomst in ziet. In elk geval was Kingsman: The Great Game al te ver gevorderd om een halt toe te roepen. De film met Ralph Fiennes, Harris Dickinson, Charles Dance, Aaron Taylor-Johnson, Stanley Tucci, Matthew Goode, Gemma Arterton, Djimon Hounsou en Tom Hollander komt volgend jaar in de zalen.

Bron: Dark Horizons