Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

03.03.2016

Bart De Pauw scoort eerste échte filmrol

door Vertigo

Bart De Pauw wordt de werkgever van Nathalie Meskens in Pippa, de nieuwe bioscoopfilm van Marc Punt. Het wordt meteen zijn eerste échte filmrol. De opnames starten op 28 mei en lopen tot midden juli.

3Ik ben zeer blij en best ook wel trots dat Bart meedoet. Ik vond hem ronduit briljant acteren in Het Geslacht De Pauw, Quiz Me Quick en in Biker Boys en begreep dan ook niet waarom hij, op een paar cameo’s na, nooit te zien was in een langspeelfilm. Hij heeft in Pippa een reeks behoorlijk pittige scènes met Nathalie en daar kijk ik echt naar uit”, aldus de regisseur.

De hoofdrollen worden vertolkt door Nathalie Meskens en Tom Van Dyck. Verder met Ella Leyers, Sven De Ridder, Wim Opbrouck, Peter Van den Begin en Frank Aendenboom. De cast werd intussen aangevuld met Manou Kersting, Viviane De Muynck, Damiaan De Schrijver, Ivo Pauwels, Marc Stroobants en Daphne Wellens.

Het verhaal? Pippa en Glenn houden het na vijf jaar huwelijk voor bekeken. Ze willen scheiden, maar raken het niet eens over de verdeling van hun eigendommen. Het loopt pas echt helemaal fout wanneer vrienden en familie zich met de zaak bemoeien. En Pippa heeft een hoop fantasieën die ze wil uitproberen om meteen voor goed verlost te geraken van die vervelende Glenn.

Marc Punt schreef en regisseerde eerder o.a. Matroesjka’s 1 en 2 en Bowling Balls. Hij produceerde en schreef ook het scenario van Frits & Freddy.