Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

11.05.2020

Back to the Future-cast en -crew delen fourquelideeën tijdens online reünie

door Vertigo

Nadat hij een online The Goonies-reünie organiseerde voor de eerste aflevering van zijn internetreeks Reunited Apart heeft Josh Gad hetzelfde gedaan met Back to the Future.

Regisseur Robert Zemeckis, scenarist Bob Gale en acteurs Michael J. Fox, Christopher Lloyd en Lea Thompson haalden herinneringen op aan de film, speelden enkele scènes na en kregen op een gegeven moment het gezelschap van een aantal gasten.

Zo waren ook actrices Elisabeth Shue en Mary Steenburgen, die te zien waren in de Back to the Future-sequels, van de partij, net als Huey Lewis. Hij hield aan Back to the Future een Oscarnominatie over voor de hit The Power of Love.

Gad viste ook naar ideeën voor een vierde Back to the Future-film. Thompson stelde voor dat Marty (Fox) en Doc (Lloyd) terugkeren naar januari 2020 om de wereld te waarschuwen voor het coronavirus.

Gale suggereerde dan weer een meta-idee voor, waarbij Marty en Doc een stokje voor een vierde Back to the Future-film proberen te steken. Als er een echt goed idee was, zou er volgens Zemeckis echter al een vierde film zijn.

Bron: /Film