Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

30.11.2018

Avant-première Wildlife @ UGC Antwerpen

door Vertigo

Wanneer de 16-jarige Joe met zijn ouders naar Great Falls in Montana verhuist, moet hij lijdzaam toezien hoe zijn gezin uit elkaar valt. Zijn vader stort zich op vrijwilligerswerk, terwijl zijn moeder verliefd wordt op een andere man.

Wildlife is het regiedebuut van Paul Dano. Daarvoor wist hij klasbakken Jake Gyllenhaal en Carey Mulligan te strikken en liet hij zich inspireren door zijn There Will Be Blood-regisseur Paul Thomas Anderson.

Op dinsdag 18 december organiseert Vertigo samen met Cherry Pickers een avant-première van deze pakkende coming-of-age-film in UGC Antwerpen.

Wil jij erbij zijn? Dan heb je de volgende mogelijkheden:

  • Klik hier, ga voor een VRIEND- of VIP-abonnement en je bent zeker van een duoticket voor deze avant-première en nog vele andere!
  • Of waag je kans en vul onderstaand formulier in en maak kans op een duoticket.

Vergeet ondertussen je enthousiasme niet te uiten op TwitterInstagram en/of Facebook met de hashtag #VertigoWintert!

Selecteer een geldig formulier

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier. Ook mogen tickets absoluut niet doorverkocht worden en het doorgeven van tickets aan derden mag alleen na overleg met Vertigo.