Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

26.02.2019

Avant-première Us @ Kinepolis Antwerpen

door Vertigo

UPDATE: De avant-première gaat door op dinsdag 19 maart en niet maandag 18 maart zoals eerder aangekondigd.

Gabe en Adelaide trekken met hun twee kinderen naar hun strandhuis om er een weekendje te ontspannen en af te spreken met vrienden. Hun rust wordt echter danig verstoord wanneer ze het bezoek krijgen van een viertal mysterieuze dubbelgangers.

Us is de tweede film van regisseur-scenarist Jordan Peele. Twee jaar na zijn verrassingshit en Oscarwinnaar Get Out heeft hij opnieuw een beklijvende nagelbijter gemaakt waar wereldwijd in spanning naar wordt uitgekeken.

Op dinsdag 19 maart organiseert Vertigo met dank aan Universal Pictures een avant-première van deze intrigerende huiverprent in Kinepolis Antwerpen.

Wil jij erbij zijn? Dan heb je de volgende mogelijkheden:

  • Klik hier, ga voor een VRIEND- of VIP-abonnement en je bent zeker van een duoticket voor deze avant-première en nog vele andere!
  • Of waag je kans en vul onderstaand formulier in en maak kans op een duoticket.

Vergeet ondertussen je enthousiasme niet te uiten op TwitterInstagram en/of Facebook met de hashtag #Vertigo4Life!

Event Us
Bezig met versturen

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier. Ook mogen tickets absoluut niet doorverkocht worden en het doorgeven van tickets aan derden mag alleen na overleg met Vertigo.

Lees meer over: