Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

10.06.2018

Avant-première Tully @ UGC De Brouckère Brussel

door Vertigo

Marlo heeft haar zaakjes altijd goed op orde gehad, maar nu ze moeder wordt van een derde kind, wordt het haar toch allemaal wat teveel. Wanneer Marlo’s rijke broer voorstelt om een nanny te betalen die zich ’s nachts over het kind ontfermt, twijfelt ze geen seconde. De charmante Tully blijkt dan ook nog eens de beste nanny die een moeder zich kan wensen. Terwijl Marlo langzaam weer tot leven komt, ontstaat er een innige band tussen haar en Tully.

Tully is de nieuwste samenwerking tussen regisseur Jason Reitman, scenariste Diablo Cody en actrice Charlize Theron en die levert opnieuw een pakkende prent vol rake observaties op. Op dinsdag 10 juli organiseert Vertigo samen met The Searchers en BSit een avant-première van deze dramady in UGC De Brouckère in Brussel.

Wil jij erbij zijn? Dan heb je de volgende mogelijkheden:

  • Klik hier, ga voor een VRIEND- of VIP-abonnement en je bent zeker van een duoticket voor deze avant-première en nog vele andere!
  • Of waag je kans en vul onderstaand formulier in en maak kans op een duoticket.

Voor deze gelegenheid biedt Bsit, de babysitting app, je één uur kinderopvang gratis. Gebruik hiervoor de code TULLY in de app van Bsit. Installeer alvast Bsit en vind je babysitter voor de avant-première!

Vergeet ondertussen je enthousiasme niet te uiten op TwitterInstagram en/of Facebook met de hashtag #VertigoZomert!

Dit evenement is afgelopen. Kon je er niet bijzijn? Mis nooit nog een Vertigo evenement en ga voor de VRIEND- of VIP-formule via onze abonnementspagina.