Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

18.06.2018

Avant-première The Man Who Killed Don Quixote @ UGC Antwerpen

door Vertigo

Ooit was Toby een ambitieuze en idealistische filmstudent die in een pittoresk Spaans dorpje zijn afstudeerproject ‘Don Quixote’ filmde. Vandaag is hij een gevierde, maar verwaande reclameregisseur. Wanneer een nieuwe opdracht hem na al die jaren opnieuw naar Spanje brengt, ontmoet hij daar de oude man die destijds de rol van Don Quixote vertolkte in zijn eindwerk. Die waant zich echter nog steeds de Spaanse edelman en ziet in Toby zijn trouwe volgeling Sancho Panza. Samen begint het duo aan een bizar avontuur, waarbij droom niet meer van realiteit te onderscheiden is.

Met The Man Who Killed Don Quixote is het langverwachte en veelvuldig geplaagde droomproject van regisseur Terry Gilliam eindelijk een feit. Op dinsdag 17 juli organiseert Vertigo samen met The Searchers een avant-première van dit magische én moderne sprookje in UGC Antwerpen.

Wil jij erbij zijn? Dan heb je de volgende mogelijkheden:

  • Klik hier, ga voor een VRIEND- of VIP-abonnement en je bent zeker van een duoticket voor deze avant-première en nog vele andere!
  • Of waag je kans en vul onderstaand formulier in en maak kans op een duoticket.

Vergeet ondertussen je enthousiasme niet te uiten op TwitterInstagram en/of Facebook met de hashtag #VertigoZomert!

Dit evenement is afgelopen. Kon je er niet bijzijn? Mis nooit nog een Vertigo evenement en ga voor de VRIEND- of VIP-formule via onze abonnementspagina.