Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

06.10.2017

Avant-Première Tabula Rasa

door Vertigo

Vanaf zondag 29 oktober brengt Eén de gloednieuwe fictiereeks Tabula rasa. Deze psychologische thrillerreeks draait rond Mie D’Haese, een jonge vrouw met geheugenverlies die de enige sleutel vormt in een mysterieuze verdwijningszaak. Hoe meer Mie zich herinnert, hoe meer ze iedereen rondom zich begint te wantrouwen… maar vooral zichzelf. Zijn de nieuwe herinneringen echt of is het haar verbeelding die de gaten in haar geheugen probeert te vullen?

Deze productie van Caviar kan rekenen op een topcast: naast Veerle Baetens in de rol van Mie schitteren Stijn Van Opstal, Gene Bervoets, Jeroen Perceval, Hilde Van Mieghem,Peter Van Den Begin, Natali Broods, Lynn Van Royen, Tom Audenaert, François Beukelaers, Cécile Enthoven, Viviane De Muynck en Ruth Beeckmans.

Het idee van de reeks komt van showrunner Malin-Sarah Gozin (Clan) en Veerle Baetens. Voor het scenario werkten ze samen met Christophe Dirickx (De helaasheid der dingen). De regie was in handen van Jonas Govaerts (Welp) en Kaat Beels (Beau Séjour).

Na passages op onder meer het Franse Série Series, het Amerikaanse Fantastic Fest en Film Fest Gent (België) organiseert Vertigo samen met Eén en Caviar op dinsdag 24 oktober een avant-première van de eerste twee afleveringen van de reeks in in UGC Antwerpen, in aanwezigheid van het talent achter de reeks.

https://www.facebook.com/een/videos/10155092031555330/

 

Wil jij dit unieke event absoluut niet missen? Dan heb je de volgende mogelijkheden:

  • Klik hier, ga voor een GROOTER- of GROOTST-abonnement en je bent zeker van een duoticket.
  • Vul onderstaand formulier in en maak kans op een duoticket.

Vergeet ondertussen je enthousiasme niet te uiten op TwitterInstagram en/of Facebook met de hashtag #VertigoRasa!

Dit evenement is afgelopen. Kon je er niet bijzijn? Mis nooit nog een Vertigo evenement en ga voor de GROOTER of GROOTST formule via onze abonnementspagina.