Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

12.06.2019

Avant-première Spider-Man: Far from Home @ Kinepolis Antwerpen

door Vertigo

Spider-Man: Far from Home speelt zich af na de gebeurtenissen van Avengers: Endgame. Peter Parker trekt samen met zijn vrienden op zomervakantie door Europa, maar op die trip wordt hij door Nick Fury gecontacteerd voor een nieuwe missie. Parker moet de ware toedracht achter een aantal mysterieuze aanvallen zien te ontrafelen.

Spider-Man: Far from Home, de derde en laatste Marvel-film van 2019, staat alweer garant voor twee uur actie, humor en spektakel. De acteurs uit het eerste deel zijn allemaal opnieuw van de partij, aangevuld met nieuwkomer Jake Gyllenhaal als de geheimzinnige – what’s in a name – Mysterio.

Op dinsdag 2 juli organiseert Vertigo met dank aan Sony Pictures Belgium een avant-première van deze blockbuster in Kinepolis Antwerpen.

Wil jij erbij zijn? Dan heb je de volgende mogelijkheden:

  • Klik hier, ga voor een VRIEND- of VIP-abonnement en je bent zeker van een duoticket voor deze avant-première en nog vele andere!
  • Of waag je kans en vul onderstaand formulier in en maak kans op een duoticket.

Vergeet ondertussen je enthousiasme niet te uiten op TwitterInstagram en/of Facebook met de hashtag #Vertigo4Life!

Event Spider-Man: Far From Home
Bezig met versturen

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier. Ook mogen tickets absoluut niet doorverkocht worden en het doorgeven van tickets aan derden mag alleen na overleg met Vertigo.