Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

19.08.2019

Avant-première Parasite @ UGC Antwerpen

door Vertigo

Ki-taek en zijn werkloze familie verkeren in fikse geldnood. Wanneer zoonlief Ki-woo met een vervalst diploma een baantje als privéleraar scoort bij de rijke familie Park, duurt het niet lang of hij helpt ook zijn familieleden aan een job bij het gezin.

Parasite is de nieuwe film van de Zuid-Koreaanse regisseur Bong Joon-ho. Het is een maatschappijkritische thriller die op entertainende wijze het klassensysteem in zijn land op de korrel neemt. Een pareltje dat meer dan terecht eerder dit jaar de Gouden Palm in Cannes veroverde.

Op maandag 9 september organiseert Vertigo met dank aan Altérnative Films een avant-première van dit prijsbeest in UGC Antwerpen.

Wil jij erbij zijn? Dan heb je de volgende mogelijkheden:

  • Klik hier, ga voor een VRIEND- of VIP-abonnement en je bent zeker van een duoticket voor deze avant-première en nog vele andere!
  • Of waag je kans en vul onderstaand formulier in en maak kans op een duoticket.

Vergeet ondertussen je enthousiasme niet te uiten op TwitterInstagram en/of Facebook met de hashtag #Vertigo4Life!

Event Parasite
Bezig met versturen

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier. Ook mogen tickets absoluut niet doorverkocht worden en het doorgeven van tickets aan derden mag alleen na overleg met Vertigo.