Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

15.02.2019

Avant-première Lost Highway @ Cinema Palace Brussel

door Vertigo

Een jazzmuzikant wordt verdacht van de moord op zijn echtgenote. In de zoektocht naar de ware toedracht beginnen realiteit en fantasie door elkaar te vloeien. Een sinistere trip over een letterlijke en figuurlijke identiteitscrisis die je gaandeweg alle houvast doet verliezen.

De cultklassieker Lost Highway van regisseur David Lynch verschijnt in een gerestaureerde versie opnieuw in de zalen. De uitgelezen kans om deze miskende parel te (her)ontdekken.

Op woensdag 6 maart organiseert Vertigo met dank aan Cinéart een avant-première van deze gerestaureerde versie in Cinema Palace Brussel.

Wil jij erbij zijn? Dan heb je de volgende mogelijkheden:

  • Klik hier, ga voor een VRIEND- of VIP-abonnement en je bent zeker van een duoticket voor deze avant-première en nog vele andere!
  • Of waag je kans en vul onderstaand formulier in en maak kans op een duoticket.

Vergeet ondertussen je enthousiasme niet te uiten op TwitterInstagram en/of Facebook met de hashtag #Vertigo4Life!

Event Lost Highway
Bezig met versturen

 

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier. Ook mogen tickets absoluut niet doorverkocht worden en het doorgeven van tickets aan derden mag alleen na overleg met Vertigo.

Lees meer over: