Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

14.03.2018

Avant-première Isle of Dogs @ Cinema Cartoon’s Antwerpen

door Vertigo

Isle of Dogs, de nieuwe stop-motionprent van Wes Anderson, speelt zich af in Japan in de nabije toekomst. Daar stijgt het aantal aanvallen door honden exponentieel, waardoor een corrupte burgemeester beslist om alle honden naar Trash Island te verbannen. De 12-jarige Atari Kobayashi besluit er naartoe te trekken om zijn trouwe viervoeter Spots te zoeken. Hij ontmoet er Rex en zijn roedel. Samen ondernemen ze een epische reis op zoek naar Spots.

Wanneer dit Vertigo-feestje zal plaatsgrijpen? Op dinsdag 10 april in Cinema Cartoon’s Antwerpen! Wil jij dit duizelingwekkende event niet missen? Dan heb je de volgende mogelijkheden:

  • Klik hier, ga voor een GROOTER- of GROOTST-abonnement en je bent zeker van een duoticket voor deze avant-première en nog vele andere!
  • Deel je favoriete Vertigo-cover, -artikel, -event of andere -herinnering met de hashtag #VertigoVerjaart, vul onderstaand formulier in en maak kans op een duoticket.
  • Waag simpelweg je kans door onderstaand formulier in te vullen en maak kans op een duoticket.

Vergeet ondertussen je enthousiasme niet te uiten op TwitterInstagram en/of Facebook met de hashtag #ILoveVertigo!

Dit evenement is afgelopen. Kon je er niet bijzijn? Mis nooit nog een Vertigo evenement en ga voor de VRIEND- of VIP-formule via onze abonnementspagina.

Lees meer over: