Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

31.05.2018

Avant-première Incredibles 2 @ Cinema Cameo Sint-Truiden

door Vertigo

In Incredibles 2 staat Helen aka Elastigirl in de spotlight als superheld, terwijl Bob Parr aka Mr. Incredible instaat voor de opvoeding van de drie kinderen. Wat een min of meer normale gezinssituatie lijkt, verandert al snel wanneer de superkrachten van de kleine Jack-Jack zich duidelijker gaan manifesteren en er ook nog eens een nieuwe superschurk op het toneel verschijnt. Samen met hun buddy Frozone moeten de Incredibles opnieuw de wereld redden voor het te laat is.

Eindelijk Incredibles 2 is een feit en dankzij Vertigo en The Walt Disney Company kan je deze avonturen ruim voor zijn releasedatum ontdekken. Op zondag 17 juni organiseren wij een avant-première van deze nieuwe Pixar-parel in Cinema Cameo (Sint-Truiden).

Wil jij erbij zijn? Dan heb je de volgende mogelijkheden:

  • Klik hier, ga voor een VRIEND- of VIP-abonnement en je bent zeker van een duoticket voor deze avant-première en nog vele andere!
  • Of waag je kans en vul onderstaand formulier in en maak kans op een duoticket.

Vergeet ondertussen je enthousiasme niet te uiten op TwitterInstagram en/of Facebook met de hashtag #VertigoZomert!

Event Incredibles 2
Bezig met versturen

 

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier.