Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

06.12.2016

Avant-première Home

door Vertigo

Met Home voegt Fien Troch een nieuwe knaller toe aan haar oeuvre. De film won al de Orizzonti-prijs voor Beste Regie op het Filmfestival van Venetië en kaapte tijdens Film Fest Gent niet alleen twee publieksprijzen maar ook de prijs voor Beste Muziek weg. De lijst kan trouwens nog aangevuld worden, want Home is geselecteerd voor de Officiële Competitie van het Europees Filmfestival van Les Arcs (10-17 december).

Home vertelt het verhaal van een groep tieners en de volwassenen die hen omringen. Beiden vinden het moeilijk om zich in elkaars leefwereld in te leven en worstelen met de spanningen en frustraties die hierdoor ontstaan.

Op dinsdag 10 januari organiseert Vertigo samen met Cinéart een avant-première van deze Belgische topper.

Wil je zeker aanwezig zijn op deze topavond? Neem dan een kijkje op onze abonnementspagina. Iedereen die voor de ZILVER-formule kiest, krijgt in januari duotickets voor maar liefst 2 events! Wie voor de GOUD-formule kiest verzekert zijn/haar plaats zelfs voor 3 events!

Leef je liever het leven van een gokker? Waag dan je kans door het onderstaande formulier in te vullen. Wij contacteren je als je een van de gelukkigen bent.

Vergeet ondertussen je enthousiasme niet te uiten op TwitterInstagram en/of Facebook!

Dit evenement is afgelopen. Kon je er niet bijzijn? Mis nooit nog een Vertigo evenement en ga voor de ZILVER of GOUD formule via onze abonnementspagina!

Wat? Avant-première Home
Waar? Kinepolis Antwerpen, Groenendaallaan 394, 2030 Antwerpen
Wanneer? Dinsdag 10 januari 2017

KINEPOLIS_ANTWERPEN

Lees meer over: