Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

01.01.2019

Avant-première Gräns @ Cinema ZED Leuven

door Peter Janssens

Douanebeambte Tina is vanwege haar aparte uiterlijk een buitenbeentje , maar ze wordt ook gerespecteerd vanwege haar uitzonderlijke ruiktalent. Iedereen die iets te verbergen heeft, wordt door haar uit de rij gepikt. Wanneer de enigmatische Vore haar pad kruist, is ze meteen door hem geïntrigeerd.

Gräns is een volwassen sprookje, dat romantiek, drama en fantasy op onnavolgbare wijze verweeft. De film, gebaseerd op het werk van dezelfde schrijver als Let the Right One In, won op het Filmfestival van Cannes de Un Certain Regard-prijs.

Op dinsdag 22 januari organiseert Vertigo met dank aan Bedazzle een avant-première van deze Zweedse festivaltopper in Cinema ZED in Leuven.

Wil jij erbij zijn? Dan heb je de volgende mogelijkheden:

  • Klik hier, ga voor een VRIEND- of VIP-abonnement en je bent zeker van een duoticket voor deze avant-première en nog vele andere!
  • Of waag je kans en vul onderstaand formulier in en maak kans op een duoticket.

Vergeet ondertussen je enthousiasme niet te uiten op TwitterInstagram en/of Facebook met de hashtag #VertigoWintert!

Selecteer een geldig formulier

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier. Ook mogen tickets absoluut niet doorverkocht worden en het doorgeven van tickets aan derden mag alleen na overleg met Vertigo.