Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

31.05.2018

Avant-première A Prayer Before Dawn @ UGC Antwerpen

door Vertigo

A Prayer Before Dawn vertelt het waargebeurde verhaal van Billy Moore, een Britse crimineel die terechtkomt in één van ’s werelds gevaarlijkste gevangenissen: Klong Prem in Thailand, ook wel bekend als het beruchte Bangkok Hilton. Billy’s enige doel is in leven blijven en daarom sluit hij zich aan bij een leermeester in muay-thai, de dodelijke gevechtskunst waarmee hij zich een weg naar de vrijheid probeert te knokken.

A Prayer Before Dawn ging in wereldpremière op het Filmfestival van Cannes en werd daar uitermate positief onthaald. Daarna legde hij nog een succesvol festivalparcours af en op dinsdag 19 juni organiseert Vertigo samen met The Searchers een avant-première van deze beenharde actiefilm in UGC Antwerpen.

Wil jij erbij zijn? Dan heb je de volgende mogelijkheden:

  • Klik hier, ga voor een VRIEND- of VIP-abonnement en je bent zeker van een duoticket voor deze avant-première en nog vele andere!
  • Of waag je kans en vul onderstaand formulier in en maak kans op een duoticket.

Vergeet ondertussen je enthousiasme niet te uiten op TwitterInstagram en/of Facebook met de hashtag #VertigoZomert!

Event A Prayer Before Dawn
Bezig met versturen

 

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier.

Lees meer over: