Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

23.03.2019

Armie Hammer en Oscar Isaac reageren op Batman-geruchten

door Vertigo

Regisseur Matt Reeves is momenteel op zoek naar een acteur om de hoofdrol in The Batman te spelen. Volgens de geruchten komen onder meer Armie Hammer en Oscar Isaac in aanmerking, maar beiden weten van niks.

Hammer is het bovendien beu dat hij er constant over aangesproken wordt. “Als ze mij niet vragen of ik Batman ga spelen, vragen ze mij of ik in de reboot van The Invisible Man meedoe. Waar komen die geruchten vandaan?”

“Ik ben niet benaderd voor The Batman,” vervolgde hij, “maar moest ik de kans krijgen, zou ik ze met beide handen grijpen. Je kan echter alleen maar ja of nee zeggen op projecten die je effectief aangeboden worden.”

Isaac is dezelfde mening toegedaan. “Ik heb de geruchten gelezen op het internet,” zei hij, “maar ik heb jammer genoeg nog geen officiĆ«le gesprekken gevoerd over Batman.”

“Ik ben er echter zeker van dat het een geweldige film wordt,” vervolgde hij, “omdat Matt Reeves een geweldige regisseur is. Hij mag mij altijd bellen.”

Ten slotte stelde X-Men-acteur James McAvoy zich spontaan kandidaat om de Batman-slechterik The Riddler te vertolken. “Ik was fan van hem als kind,” zei hij, “en heb altijd gevonden dat DC heel goeie schurken opvoert.”

Bron: Dark Horizons