Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

18.03.2021

Armie Hammer beticht van verkrachting na kannibalismehetze

door Vertigo

Armie Hammer kwam onlangs in opspraak omwille van enkele zogezegde privéberichten waarin hij zijn seksuele fantasieën rond onder meer kannibalisme en verkrachting uit de doeken deed. De berichten werden gepubliceerd door de Instagram-account House of Effie.

Nu wordt de Call Me by Your Name-acteur door een zekere Effie, die haar volledige naam niet wenst bekend te maken, van mentaal, emotioneel en seksueel misbruik beschuldigd.

Effie had vier jaar lang een knipperlichtrelatie met Hammer en zou achter de Instagram-account House of Effie zitten. Dat wil haar advocaat echter niet bevestigen.

“Ik dacht dat hij me ging vermoorden,” zei Effie tijdens een persconferentie en voegde eraan toe dat Hammer haar op 24 april 2017 in Los Angeles gedurende vier uur verkrachtte.

De acteur zou Effie’s hoofd herhaaldelijk tegen een muur hebben geslagen en ook haar voeten hebben geslagen zodat ze bij elke stap die ze zette pijn zouden doen. “Ik probeerde te ontsnappen, maar dat liet hij niet toe,” zegt ze.

Hammers advocaat Andrew Brettler laat weten dat de acteur alle bechuldigingen ontkent en dat hij noch met Effie, noch met zijn andere partners ooit seks zonder wederzijdse toestemming heeft gehad.

Bovendien zegt Brettler dat Effie zelf expliciete sms’jes naar Hammer stuurde, waarop de acteur zei dat hij alleen vrienden wilde zijn.

Bron: Variety

Lees meer over: