Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

22.11.2023

Antwerpse Cinema Cartoon’s renoveert met oog op extra comfort

door Vertigo

Zaal 3 van Cinema Cartoon’s vernieuwt en krijgt een makeover met 62 nieuwe, roodfluwelen zetels. Met meer beenruimte en meer comfort. Feestelijke heropening op maandag 27 november met een Sneak Peek!

Eerder dit najaar vierden we al 45 jaar Cartoon’s, volgende week vieren we de heropening van de gerenoveerde Zaal 3, bij het publiek beter gekend als ‘de zaal met de zwarte zitjes’. Sinds vorige week zijn de bioscoopmedewerkers volop bezig met de renovatie, de oude zetels werden verwijderd en de muren kregen een likje verf.

Meer comfort met extra beenruimte, bekerhouders en recliner seats

De gradin (tribune) wordt aangepast, een nieuw vast tapijt gelegd en de 62 nieuwe, roodfluwelen zitjes geplaatst. Bewust minder zitjes dan voorheen maar met 50% meer beenruimte. Meer comfort voor een betere filmbeleving! De eerste rij wordt zelfs een extra troef. Die bioscoopzetels, voorzien van een comfortabel voetenbankje, waren nooit aantrekkelijker.

Elk zitje in de zaal wordt uitgerust met een eigen bekerhouder, een veilige plek om een vers getapt pintje of een flesje frisdrank uit onze Bar Kino te plaatsen.

Heropening met Sneak Peek op 27/11

De feestelijke heropening staat gepland op maandag 27 november. Dan kan de bioscoopbezoeker onze vernieuwde bioscoopzetels ontdekken. Op het programma …. een heuse Sneak Peek. Pas bij het starten van de generiek zal de bezoeker ontdekken welke film op het programma staat. We kunnen nu al meegeven dat de film nog voor het einde van dit jaar zal uitkomen en meteen de top van talloze eindejaarslijstjes zal aanvoeren. Extra veel om te ontdekken dus.

Cinema Cartoon’s kiest bewust voor minder zitjes maar met meer comfort. Een betere cinemabeleving zorgt voor een tevreden, terugkerende bezoeker. Daar blijven wij en onze medewerkers ons elke dag voor inzetten.

Tickets Sneak Peek nu te koop

Verkrijgbaar via cinemacartoons.be of aan de kassa.