Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

28.06.2020

Anthony Mackie openhartig over The Falcon and the Winter Soldier

door Vertigo

Volgens hoofdrolspeler Anthony Mackie zal de Marvel-reeks The Falcon and the Winter Soldier, die in augustus wordt verwacht op Disney+, eruitzien als een zes of acht uur lange Marvel-film.

“De serie wordt opgenomen alsof het een film is die in stukjes wordt geknipt,” zegt Mackie. “Alle cast- en crewleden die ooit al aan een tv-reeks hadden meegewerkt, zeiden dat ze nog nooit op die manier waren te werk gegaan.”

Wat het budget van 150 miljoen dollar betreft, is er echter een groot verschil. Hoewel dat een heel groot bedrag is voor een tv-reeks, verbleekt het bij de 350 miljoen dollar die Avengers: Endgame heeft gekost.

The Falcon and the Winter Soldier voelt aan als het eerste Marvel-project met beperking qua budget,” zegt Mackie. “Tot nu toe was mijn ervaring met Marvel dat we eeuwig konden blijven filmen, maar dat was deze keer niet het geval.”

In elk geval liggen de opnames momenteel stil door de coronacrisis en Mackie hoopt dat ze binnenkort kunnen worden hervat. “Voor elke serie en elke film probeert Marvel zijn grenzen te verleggen en dus kunnen we hopelijk binnenkort weer aan de slag,” zegt hij.

Bron: Variety