Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

26.06.2018

Ant-Man-regisseur Peyton Reed droomt nog steeds van zijn afgevoerde superheldenproject

door Vertigo

Regisseur Peyton Reed maakte furore met Marvel Studios’ Ant-Man en hoopt het kunstje binnenkort nog eens over te doen met de sequel Ant-Man and the Wasp. De tweede film zou het volgens de voorspellingen nog beter doen aan de box-office dan de eerste, maar niet alle pogingen van Reed om een superheldenprent te maken waren even succesvol.

De regisseur had namelijk twintig jaar terug al een scenario klaar voor een Fantastic Four-film. De plannen werden echter geschrapt en in plaats maakte Tim Story twee Fantastic Four-films voor 20th Century Fox. Reed hoopt nog steeds zijn eigen versie te kunnen maken en met de mogelijke verkoop van Fox aan Disney komen de filmrechten op de personages misschien terug bij Marvel terecht.

“Er zijn gesprekken geweest over de Fantastic Four,” zei Reed, “al dan niet met Marvel. Momenteel is het echter niet duidelijk of de fusie nog doorgaat, dus weet ik niet wat er gaat gebeuren. Eerst ging de film er komen, dan weer niet, dan weer wel,… Ik kan er maar over dromen. We zullen wel zien. De tijd zal het uitwijzen.”

Bron: The Playlist