Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

21.09.2020

Animatiesequel The Croods: A New Age krijgt eerste trailer

door Vertigo

DreamWorks heeft de eerste trailer gelost van de animatiefilm The Croods: A New Age.  Het vervolg op The Croods haalt op 16 december de Belgische zalen.

De stemmencast bestaat opnieuw uit Nicolas Cage, Emma Stone, Ryan Reynolds, Catherine Keener, Clark Duke en Cloris Leachman. Zij worden vervoegd door nieuwkomers Leslie Mann, Kelly Marie Tran en Peter Dinklage.

In The Croods: A New Age stuit de prehistorische familie de Croods in hun zoektocht naar een nieuwe woonplek op een idyllisch, door muren omringd paradijs.

Ze denken dat ze er alles hebben om goed te kunnen leven, maar komen dan tot de ontdekking dat er al een andere familie leeft: de Bettermans.

Met hun luxe boomhut, geweldige uitvindingen en geavanceerde systemen om verse producten te verbouwen, zijn de Bettermans een stuk verder in de evolutie dan de Croods.

Wanneer ze de Croods vragen om als eerste gasten in hun weelderige onderkomen te verblijven, ontstaan er al snel irritaties tussen de twee families, die bijna escaleren.

Dan dreigt er een nieuw gevaar en moeten de families hun onenigheden laten varen, hun krachten bundelen en hun veilige wereld binnen de muren verlaten om samen op avontuur te gaan.

Bekijk de trailer en poster van The Croods: A New Age hieronder:

Lees meer over: