Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

29.10.2020

Amazon onthult volgende vier Welcome to the Blumhouse-anthologiefilms

door Vertigo

Na The Lie, Black Box, Evil Eye en Nocturne heeft Amazon Studios de volgende vier films van de anthologie Welcome to the Blumhouse onthuld. Die zullen in de loop van volgend jaar te zien zijn op Amazon Prime.

Volgens Amazon Studios-hoofd Jennifer Salke deden de eerste vier films het beter dan verwacht. “De volgende vier zullen onze abonnees overal ter wereld zeker en vast entertainen, verrassen en shockeren,” voegt ze eraan toe.

In The Manor van The Haunting of Bly Manor-regisseuse en The Chilling Adventure of Sabrina-scenariste Axelle Carolyn neemt een bejaarde vrouw (Barbara Hershey) haar intrek in een rusthuis nadat ze een beroerte krijgt.

Wanneer ze begint te vermoeden dat de andere bewoners worden bedreigd door een bovennatuurlijke kracht, moet ze haar omgeving echter overtuigen dat ze er niet thuishoort.

Black As Night van Maritte Lee Go draait rond een onzeker tienermeisje dat zelfvertrouwen kweekt door het samen met haar beste vriend, op wie ze een oogje heeft, en een vreemd rijk meisje op te nemen tegen vampieren die de armen in New Orleans belagen.

Ryan Zaragoza’ regiedebuut Madres gaat over een Mexicaans-Amerikaans koppel dat een kind verwacht en zich aansluit bij een groep geïmmigreerde boeren in het Californië van de jaren zeventig.

Wanneer de vrouw vreemde dingen begint te zien en angstaanjagende visioenen krijgt, probeert ze te achterhalen of ze gelinkt is aan een legendarische vloek.

Welcome to the Blumhouse wordt afgesloten door Bingo van Gigi Saul Guerrero, een verhaal over een groep bejaarde vrienden wiens geliefde bingozaal op het punt staat om verkocht te worden aan een machtige nieuwe eigenaar.

Bron: IndieWire