Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

12.08.2019

Amanda Seyfried onthult dat ze een Marvel-rol liet liggen in viraal interview

door Vertigo

Amanda Seyfried heeft in een viraal interview onthuld dat ze een rol in het Marvel Cinematic Universe heeft geweigerd. Volgens haar gaat het om Gamora, het personage van Zoe Saldana in de Guardians of the Galaxy-films.

“Ik heb een kans om in een superheldenfilm te spelen laten liggen en ze hebben mij sindsdien niet teruggebeld,” zegt Seyfried. “Het was een grote film, maar ik had geen zin om zes maanden per jaar groen geschilderd te zijn.”

“Er worden heel mooie verhalen verteld met superhelden,” vervolgt ze, “en mijn dochter is er door geobsedeerd. Enerzijds wou ik dat ik ja had gezegd, maar anderzijds had ik een leven en zou ik niet gelukkig geweest zijn.”

“Het geeft mij meer voldoening om een scène te spelen met een andere mens, terwijl we menselijke dingen doen en over het echte leven praten,” besluit ze.

Saldana vertolkte Gamora in Guardians of the Galaxy, Guardians of the Galaxy Vol. 2, Avengers: Infinity War en Avengers: Endgame. De laatste twee werden vlak na elkaar opgenomen gedurende een jaar.

Bron: IndieWire