Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

03.08.2022

Adil & Bilall reageren na schokkend nieuws over Batgirl

door Vertigo

Regisseursduo Adil El Arbi en Bilall Fallah hebben gereageerd op de beslissing van Warner Bros. om hun Batgirl niet uit te brengen. In een gezamenlijke verklaring prijzen ze cast en crew van de film. Ze uiten ook de hoop dat Batgirl op een dag alsnog vertoond kan worden.

“We zijn triest en geschokt door het nieuws”, begint de verklaring. “We kunnen het nog steeds niet geloven. Als regisseur is het essentieel dat ons werk aan een publiek getoond kan worden. Hoewel de film nog niet af was, wilden we fans over heel de wereld de kans geven de film te omarmen. Als God het wil, lukt dat ooit misschien alsnog.”

“Onze briljante cast en crew leverden schitterend werk om Batgirl tot leven te wekken”, vervolgt het regisseursduo. “We zijn eeuwig dankbaar dat we deel uitmaakten van dat team. Het was een droom om samen te werken met Michael Keaton, J.K. Simmons, Brendan Fraser, Jacob Scipio, Corey Johnson en Rebecca Front. Leslie Grace was fantastisch: ze vertolkte Batgirl met passie, toewijding en menselijkheid.”

“Als kind waren we al enorme fans van Batman”, besluiten Adil & Bilall. “Het was een voorrecht en een eer om deel uit te maken van dit filmuniversum. Ook al duurde dat maar even. Batgirl for Life.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Adil El Arbi (@adilelarbi)

Bron: Variety