Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

23.08.2022

Adil & Bilall onderlijnen dat Batgirl niet geschrapt werd wegens slechte kwaliteit

door Vertigo

Toen Warner Bros. bruusk de stekker uit Batgirl trok, doken er al snel geruchten op dat de kwaliteit van de film daar iets mee te maken had. Diverse bronnen ontkrachtten die hypothese inmiddels. Nu doen regisseurs Adil El Arbi en Bilall Fallah hetzelfde.

“De mensen bij Warner verzekerden ons dat het niet lag aan ons werk of dat van de hoofdrolspeelster”, zeggen ze in een interview op TikTok. “Het lag niet aan de kwaliteit van de film. Terwijl we aan het monteren waren, zeiden ze ons dat ze een strategische bocht gingen maken. Het management wilde een andere richting uit.”

Eerder raakte al bekend dat de score van Batgirl bij testscreenings vergelijkbaar was met die van andere films uit de DC-stal, zoals Black Adam en Shazam! Fury of the Gods. Die twee films staan nog altijd ingepland voor een bioscooprelease dit jaar.

@skript_fr 🦇 EXCLU 🦇 J’ai rencontré les réalisateurs de #Batgirl ! Pour la première fois, ils évoquent l’annulation du film. #adilelarbi #bilallfallah #lesliegrace #batman #releasebatgirl #dccomics ♬ son original – Skript

Bron: Screen Rant