Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

14.11.2021

Adam Driver onthult waarom hij maar één keer naar San Diego Comic-Con ging

door Vertigo

Adam Driver heeft in The Graham Norton Show teruggeblikt op de eerste en enige keer dat hij naar San Diego Comic-Con ging. De acteur was aanwezig op de 2015-editie om Star Wars: The Force Awakens te promoten, waarin hij de slechterik Kylo Ren vertolkt.

Driver noemt Comic-Con een onaangename ervaring. “Ik kende de regels niet,” zegt hij. “Ik kwam om twee uur ’s morgens aan in mijn hotel en dacht: ‘Misschien ga ik morgen een koffie gaan drinken.’ Dat was echter niet toegestaan. Ik mocht zelfs geen koffie gaan drinken in het hotel.”

Als hij naar buiten wilde gaan, moest Driver een Iron Man- of een Darth Vader-masker dragen zodat niemand hem zou herkennen. Uiteindelijk bracht de acteur 24 uur door in zijn hotelkamer voor het The Force Awakens-panel.

“Op een gegeven moment opende ik mijn raam en beneden stond er een band non-stop het Star Wars-thema te spelen, omdat ik en de andere castleden in het hotel verbleven,” zegt Driver. “Dat was eng.”

Daarom is Driver sindsdien niet meer teruggekeerd naar Comic-Con. “Ik heb gezien wat het is,” zegt hij. “Het is leuk, maar ik sta niet te springen om nog eens te gaan.”

Bron: EW