Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

08.02.2018

Acteerlegendes Richard Pryor en Marlon Brando deelden de lakens

door Vertigo

Een interview met Quincy Jones doet momenteel veel stof opwaaien. De 84-jarige muziekproducer deed daarin immers de ene onthulling na de andere en had ook enkele leuke weetjes voor filmliefhebbers. Zo zouden wijlen Marlon Brando en de komiek Richard Pryor de lakens hebben gedeeld in de jaren 70:

“Brando ging cha-cha dansen met ons. Hij kon dansen als geen ander. Hij was de meest charmante motherfucker die ik ooit zag. Hij had seks met alles en iedereen! Hij zou het zelfs met een postbus doen. James Baldwin. Richard Pryor. Marvin Gaye.”

Toen Pryors weduwe geconfronteerd werd met die uitspraak, ontkende ze die allerminst. De komiek uit onder andere Superman III was altijd heel eerlijk tegen haar over zijn biseksualiteit. Volgens haar waren de onthullingen van Jones dan ook niet zo spectaculair: “Het waren de seventies! Toen waren drugs nog goed, vooral Quaaludes. En als je genoeg cocaïne snoof, dan deed je het zelfs met een radiator en stuurde je die de volgende ochtend ook nog eens bloemen!”

Bron: Dark Horizons