Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

28.08.2024

Cineville-bioscoopabonnement breidt duizelingwekkend uit in Vlaanderen

door Vertigo

Twee jaar na de lancering in Brussel breidt Cineville uit naar Vlaanderen. Vanaf 1 september sluiten de stadsbioscopen De Cinema, Cartoon’s en Lumière in Antwerpen, Lumière in Brugge en Lumière in Mechelen zich aan bij het Cineville-aanbod. Sphinx in Gent en Cinema ZED in Leuven volgen op 4 september.

De Cineville pass geeft een onbeperkte toegang tot het filmaanbod in onafhankelijke cinema’s in België. Vanaf € 18/maand (€ 21 voor 26-plussers) zijn alle nieuwe films maar ook premières, klassiekers, specials en filmfestivals in het aanbod inbegrepen. Vanaf september kan dit nu ook in Vlaanderen. Hiermee zet Cineville België zijn taak verder: onafhankelijke bioscopen voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk maken. Zeven onafhankelijk bioscopen in Vlaanderen, elk met hun eigenheid, unieke locatie en bevlogen filmkeuzes, sluiten zich bij Cineville aan nl. De Cinema, Cinema Cartoon’s, Cinema Lumière Antwerpen, Cinema Lumière Brugge, Sphinx in Gent, Cinema Zed in Leuven en Cinema Lumière Mechelen. 

Twee jaar na de lancering telt Cineville meer dan 8.200 abonnees en genereerde het meer dan 280.000 bezoekers in zijn partnerbioscopen in Brussel en Wallonië. Daarnaast werd voor de zomer van 2024 reeds de mijlpaal van 100.000 bezoeken door abonnees in de aangesloten bioscopen bereikt. Vanaf september zal de Cineville pass bruikbaar zijn in 21 Belgische bioscopen: 8 in Brussel, 7 in Vlaanderen en 6 in Wallonië. Cineville kijkt met veel vertrouwen uit naar de lancering en de samenwerking met zijn partnerbioscopen in Vlaanderen.www.cinevillepass.be

De Cineville-app nu ook beschikbaar in de App Store en Play Store. Via de app kunnen de Cineville abonnees de vertoningschema’s van de verschillende partnerbioscopen consulteren en hebben ze toegang tot de informatie over de releases.