Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

03.08.2020

Eerste stills Tom Holland-, Steve McQueen- en Pedro Almodóvar-films online

door Vertigo

Netflix heeft de eerste stills van Antonio Campos’ The Devil All the Time onthuld. De film speelt zich af na het einde van WO II en voor de Amerikaane inmenging in de Vietnamoorlog en vertelt een reeks verhalen rond personages wiens levens met elkaar zijn verbonden.

De cast bestaat uit onder meer Tom Holland, Robert Pattinson, Jason Carke, Riley Keough en Bill Skarsgård en de film is vanaf 16 september te zien op Netflix.

Amazon heeft dan weer de eerste still van John Boyega in Steve McQueens filmreeks Small Axe gelost. Boyega zal te zien zijn in het deel Red, White, and Blue.

Het verhaal gaat over een politieagent (Boyega) die het systematische racisme binnen het korps wil bestrijden nadat zijn vader door twee politieagenten werd mishandeld.

Het filmfestival van Venetië heeft op zijn beurt de eerste blik op Tilda Swinton in Pedro Almodóvars The Human Voice onthuld. De kortfilm werd net toegevoegd aan de selectie en is gebaseerd op het gelijknamige toneelstuk van Jean Cocteau.

Swinton speelt een vrouw die wanhopig wacht op een telefoontje van haar geliefde die haar heeft verlaten. The Human Voice duurt dertig minuten en is Almododóvars eerste Engelstalige project.

Bron: EW, The Playlist, IndieWire