Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

24.01.2020

Kumail Nanjiani openhartig over fysieke transformatie voor Marvels Eternals

door Vertigo

The Big Sick-acteur Kumail Nanjiani ging onlangs viraal toen hij een foto postte van zijn gespierde look voor Marvels Eternals, waarin hij het personage Kingo vertolkt.

“Op een gegeven moment was ik aan het scrollen op Twitter en zag ik constant mijn eigen blote bovenlijf,” zegt Nanjiani. “Ik kon mijn ogen niet geloven en stuurde een bericht naar mijn broer om te vragen hoe mijn ouders er zich bij voelden. Hij zei dat mijn vader de foto in beide WhatsApp-groepen van mijn familie had gedeeld.”

“Ik ben doodsbang dat ik op een dag ga niezen en mijn gespierd lichaam verdwenen zal zijn,” vervolgt hij. “Elke morgen word ik wakker en ben ik dankbaar dat het nog niet zo is. Er is namelijk heel veel werk in gekropen.”

Volgens Nanjiani wordt Eternals een unieke Marvel-film. “Het is een echt epos,” zegt hij. “Enerzijds is het een superheldenverhaal en anderzijds heeft het een groter sciencefictiongehalte dan alle andere Marvel-films. Bovendien speelt de plot zich af over een periode van duizenden jaren.”

Tot slot was de acteur onlangs te gast in Jimmy Kimmel Live! waar de talkshowpresentator hem trakteerde op taart en pizza. “Ik heb al een jaar geen geraffineerde suiker of koolhydraten meer gegeten,” zegt hij. “Als snack at ik suikererwten.”

https://www.instagram.com/p/B6I7b2bnuJz/?utm_source=ig_embed

Bron: EW, EW

Lees meer over: