Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

13.09.2019

Wedstrijd UFA Film Nights: Eine tolle Nacht @ Bozar

door Vertigo

Voor het zevende jaar op rij heeft u tijdens de UFA Film Nights de kans om bij Bozar enkele monumenten uit de klassieke wereldcinema te ontdekken. De minutieus gerestaureerde kopieën van deze pareltjes uit de stomme film worden bovendien begeleid door livemuziek.

Op 27 september staat Eine tolle Nacht op het programma. In deze film van Richard Oswald uit 1927, gebaseerd op een populair revue uit de tijd van het Duitse keizerrijk, komt een provinciale fabrikant van insecticide in een hoop maffe situaties terecht wanneer hij geobsedeerd raakt door een variétéster en haar naar Berlijn volgt.

Het filmorkest The Sprockets scheert hoge toppen met hun doorleefde begeleidingen van stomme films. In opdracht van ZDF/Arte componeerde en arrangeerde Frido ter Beek een passende, sfeervolle partituur voor Eine tolle Nacht.

Wil je er graag bij zijn? Wij mogen enkele duotickets weggeven voor de vertoning van Eine tolle Nacht op zaterdag 27 september om 20u in Bozar. Vul dan meteen het onderstaande formulier in!

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

Alle prijzen zijn weggegeven. Aan degenen met minder geluk: volgende keer maak je opnieuw kans!