Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

23.07.2018

Nog meer Guardians of the Galaxy reageren op ontslag James Gunn

door Vertigo

Na Dave Bautista en Sean Gunn hebben nog drie acteurs uit de twee Guardians of the Galaxy-films gereageerd op het ontslag van James Gunn als regisseur van de derde aflevering. Gunn werd door Disney ontslagen omwille van enkele oude, shockerende tweets.

Chris Pratt (Star-Lord) bleef diplomatisch en plaatste een bijbelvers op Twitter waarin de apostel Jakobus, wellicht niet toevallig James in het Engels, aanmoedigt om te luisteren en niet te snel te spreken, noch kwaad te worden.

Zijn tegenspeelster Zoe Saldana (Gamora) was iets directer. “Het is een lastig weekend geweest. Ik ga niet liegen. Ik neem mijn tijd om alles te verwerken voor ik iets dom zeg. Ik wil gewoon dat iedereen weet dat ik van alle leden van de Guardians of the Galaxy-familie hou en dat altijd zal blijven doen.”

Michael Rooker (Yondu) hield al helemaal geen blad voor de mond. Hij kondigde namelijk aan dat hij Twitter stante pede zou verlaten. “We zijn heel moe en overstuur omwille van de aanhoudende ONZIN,” zei Rooker. “Noch ik, noch mijn vertegenwoordiger zullen ooit nog Twitter gebruiken. Twitter is vreselijk en we willen er niks mee te maken hebben. Bedankt aan iedereen voor de lieve woorden en steun. Tot op Instagram.”

Bron: The Playlist