Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

08.02.2017

Win kaarten voor Your Name op het Anima filmfestival

door Peter Janssens

Van 24 februari tot en met 5 maart kan je in het Brusselse Flagey-gebouw voor de 36e keer terecht voor het internationaal animatiefilmfestival Anima. Gedurende deze tien dagen worden niet minder dan 279 films vertoond uit 33 verschillende landen. Anima vertoont animatiefilms voor jong en oud en toont zo al enkele jaren dat animatiefilms niet alleen voor kinderen bedoeld zijn.

Een van de toppers dit jaar is Your Name, de nieuwe animatiefilm van Japanse filmmaker Makoto Shinkai die in de wandelgangen wel eens de opvolger van Hayao Miyazaki wordt genoemd. Na The Garden of Words (Koto no ha no niwa) en Children Who Chase Lost Voices From Deep Below (Hoshi o ou kodomo – Voyage vers Agartha) vertelt hij nu het verhaal van Mitsuha, een meisje dat zich verveelt in het bergdorp waar ze woont en van Taki, een hippe lyceumstudent uit Tokyo. De twee tieners hebben een vreemde relatie: in hun dromen verwisselen zij van lichaam!

Vertigo mag 10 duotickets weggeven voor de vertoning van Your Name op zaterdag 25 februari om 21u30 en jij kan er bij zijn!

Speel mee met de wedstrijd en vergeet ons niet te volgen op InstagramTwitter en Facebook.

Alle prijzen zijn weggegeven. De winnaars ontvangen zo snel mogelijk bericht. Aan degenen met minder geluk: volgende keer maak je opnieuw kans!

Lees meer over: