Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

21.05.2017

Wedstrijd Manchester by the Sea

door Vertigo

Wanneer zijn broer plotseling overlijdt, krijgt Lee Chandler (Casey Affleck) de voogdij over diens 16-jarige zoon Patrick (Lucas Hedges) toegewezen. De zichtbaar getormenteerde Lee moet daarvoor terugkeren naar zijn geboortestadje, waar hij geconfronteerd wordt met zijn eigen demonen.

Kenneth Lonergan maakt weinig films, maar wanneer hij toch in de regiestoel kruipt, is het raak. Zoals in dit aangrijpende drama, waarin Casey Affleck eens te meer bewijst wat voor een geweldige acteur hij is. Manchester by the Sea is volwassen cinema van de bovenste plank.

Wil je een Blu-ray winnen van dit hartverscheurende meesterwerk? Schraap dan de keel en vul onderstaand formulier in. Misschien ontvang je binnenkort dan wel een exemplaar per post!

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op Facebook, Twitter en Instagram, en je vreugde over deze wedstrijd te delen op sociale media!

Alle prijzen zijn weggegeven. De winnaars ontvangen zo snel mogelijk bericht. Aan degenen met minder geluk: volgende keer maak je opnieuw kans!