Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

01.07.2017

Wedstrijd Loving

door Vertigo

We schrijven 1958. Richard (Joel Edgerton) en Mildred (Ruth Negga) houden van elkaar en stappen in het huwelijksbootje. Niets speciaals, zou je denken, maar in the Deep South is zo’n huwelijk bij wet verboden.

Met het intense rassendrama Loving weet regisseur Jeff Nichols alle hartsnaren te beroeren. Dit knap staaltje Amerikaanse indiecinema kwam jammer genoeg niet in onze bioscoopzalen, maar was vorig jaar wel te zien op het Film Fest Gent. Joel Edgerton en Ruth Negga acteren de pannen van het dak in deze must-see.

Omdat wij zo hard van deze film houden, mogen wij enkele Blu-ray’s weggeven. Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand formulier invullen en wie weet, vind je er wel eentje in je brievenbus.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op Facebook, Twitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op sociale media!

Wedstrijd Loving
Bezig met versturen


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking voor deze prijs.