Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

03.10.2017

Vertigo’s Halloween Double Bill

door Vertigo

Het einde van oktober komt steeds dichterbij en daarmee ook gekke kostuums, lugubere decoratie en huiveringwekkende films. Vertigo laat Halloween dit jaar niet aan zich voorbijgaan en organiseert op 31 oktober Vertigo’s Halloween Double Bill in Cinema Cartoon’s te Antwerpen.

We beginnen met The Killing of a Sacred Deer, een psychologische huiverfilm van Yorgos Lanthimos met Colin Farrell en Nicole Kidman, over een charismatische chirurg die een onmogelijke keuze door het macabere gedrag van een tienerjongen die hij onder zijn vleugels heeft genomen.

Daarna gaan we de paranormale toer op met Thelma van de Noorse cineast Joachim Trier, waarin een jonge vrouw haar religieuze familie achterlaat om aan de universiteit in Oslo te studeren. Daar wordt ze verliefd op een medestudente en ontdekt ze dat ze paranormale gaven bezit die sterker worden naarmate haar passie en liefde groeit.

Wil jij dit bloedstollende event absoluut niet missen? Dan heb je de volgende mogelijkheden:

  1. Klik hier, ga voor een GROOTST-abonnement en je bent zeker van een duoticket.
  2. Vul onderstaand formulier in en maak kans op een duoticket.

Vergeet ondertussen je enthousiasme niet te uiten op TwitterInstagram en/of Facebook met de hashtag #Vertigo…!

Event Halloween
Bezig met versturen

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking.