Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

08.09.2017

It-grap zet Amerikaans stadje op stelten

door Freek Lauwers

In de Amerikaanse gemeente Lititz in de staat Pennsylvania heeft een mysterieuze grappenmaker voor hilariteit gezorgd. Eerder deze week ontdekte de lokale politie er een reeks rode ballonnen aan riooldeksels waren gebonden, en hun reactie was hilarisch:

“Een bepaalde film verschijnt binnen enkele dagen in de bioscoop, en een lokale grappenmaker heeft de taak op zich genomen om de film te promoten,” kon je in de bovenstaande Facebookpost van de lokale politie lezen. “We geven punten voor creativiteit, maar we willen toch dat de grapjas weet dat we erg bang waren toen we de ballonnen verwijderden uit de rioolputjes. En we willen lief vragen om het niet meer te doen.”

Nadien werd het onderzoek overgedragen aan de CID, de Criminal Investigations Division, liet de politie in een volgende komische Facebookpost weten:

“CID ging onmiddellijk tot actie over, hier is een van hen die checkt op vingerafdrukken met hun speciaal gereedschap,” stond er te lezen. “Maak je geen zorgen, we zullen de persoon of ‘het ding’ dat hiervoor verantwoordelijk is snel vatten!”

Bron: EW

Lees meer over: