Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

01.02.2017

Avant-première Silence

door Vertigo

Martin Scorsese neemt ons in Silence mee op een bijna drie uur durende zoektocht door het 17e-eeuwse Japan. We volgen twee jonge priesters (Adam Driver en Andrew Garfield) die op zoek gaan naar hun verdwenen mentor (Liam Neeson).  Op ongekend, vijandelijk terrein worden hun uithoudingsvermogen én hun geloof sterk op de proef gesteld.

Op dinsdag 14 februari organiseert Vertigo samen met Paradiso en Budascoop Kortrijk de avant-première van Martin Scorsese’s passieproject en jij kan erbij zijn.

Wil je zeker aanwezig zijn op deze topavond? Neem dan een kijkje op onze abonnementspagina. Iedereen die voor de ZILVER- of GOUD-formule kiest, is verzekerd van een duoticket voor deze avant-première.

Leef je liever het leven van een ongelovige? Waag dan je kans door het onderstaande formulier in te vullen. Wij contacteren je als je een van de gelukkigen bent.

Vergeet ondertussen je enthousiasme niet te uiten op TwitterInstagram en/of Facebook!

Event Silence
Bezig met versturen

Wat? Avant-première Silence
Waar? Budascoop Kortrijk, Kapucijnenstraat 10, 8500 Kortrijk
Wanneer? Dinsdag 14 februari 2017

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking voor deze prijs.